SPB Afbouw B.V. | Zonnebloemveld 3A | 6641 TA Beuningen | Tel. 024-6776326 Mobiel 0651179318 | email: info@spb-afbouw.nl

Hosted by rkl Media

 SPB Afbouw © 2011

Disclaimer

Contact

Adres

Klik hier voor onze

acties

024 - 677 63 26

Info & bestellingen

Bezoek hier onze showroom

Uw badkamer: ontspanning en hygiene

De badkamer stelt aparte eisen aan de gebruikte materialen. Dat ligt natuurlijk aan het feit dat er veel water vloeit. Misschien heeft u zelfs wel een sauna in de badkamer geïnstalleerd of bent u van plan deze binnenkort te gaan plaatsen. Dat stelt weer hogere eisen aan de badkamer. Een goede ventilatie is onmisbaar. U wilt immers vochtvlekken en schimmelvorming voorkomen. Een ventilatierooster dat in het plafond is geïntegreerd is daarom een mooie en praktische oplossing.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer er geen direct daglicht door een raam in de badkamer valt, is een goede verlichting onontbeerlijk. Maar de verlichting moet natuurlijk vochtbestendig zijn, volgens IP65 specificaties. En tegelijkertijd moet de badkamer ook een ontspannen sfeer uitstralen. De halogeen en led inbouwspots uit het Luxalon® verlichtingsprogramma bijvoorbeeld zijn gemaakt van gegoten aluminium en zijn vochtbestendig. Zeer geschikt voor gebruik in de badkamer dus.

Wij informeren u graag persoonlijk verder. Dat is onze service op maat!

 

<<<  Bekijk op uw gemak onze sfeerimpressie en laat u inspireren!

 

 

Met aluminium plafonds van Luxalon heeft u nooit meer last van vocht en schimmel. Deze plafonds zijn namelijk gemaakt van hoogwaardig gecoat aluminium en daardoor absoluut vochtbestendig. Omdat de panelen zich snel aanpassen aan de omgevingstemperatuur behoort condensvorming tot het verleden.