SPB Afbouw B.V. | Zonnebloemveld 3A | 6641 TA Beuningen | Tel. 024-6776326 Mobiel 0651179318 | email: info@spb-afbouw.nl

Hosted by rkl Media

 SPB Afbouw © 2011

Disclaimer

Contact

Adres

Klik hier voor onze

acties

024 - 677 63 26

Info & bestellingen

Bezoek hier onze showroom

Ecophon plafonds en wanden onderscheiden zich van Luxalon en Rockfon door hun specifieke akoestische eigenschappen. Zij richten zich hoofdzakelijk op de kantooromgeving, onderwijs en gezondheidszorg. Ecophon biedt een groot assortiment van plafonds en akoestische wanden. Door de hoogwaardige materialen worden oplossingen van Ecophon met name toegepast in het hogere segment dat hogere eisen stelt aan luxe en akoestische functionaliteit.

 

Een van de nieuwe producten van Ecophon is de Focus™ Lp. Dit is een plafondsysteem dat ontwikkeld is om de architect meer controle te geven in het ontwerpproces van open kantoor omgevingen en andere open ruimte oplossingen. Een van de noviteiten is dat het nu mogelijk is om één richting te benadrukken: de lineaire richting.

 

Ecophon Solo™ is een klasse A vrijhangend geluidsabsorberend element, dat onder andere het Room Acoustic Comfort™ concept ondersteunt. Hierbij wordt rekening gehouden met de interactie tussen mensen, ruimte en activiteit voor het realiseren van akoestisch comfort.

 

 

 

 

 

 

024 - 677 63 26

Info & bestellingen

Ecophon plafonds

 

Onze tip: het koelen van een ruimte met een gekoeld plafond gecombineerd met Ecophon Solo. De rode en blauwe pijlen geven natuurlijke convectie en de gebogen pijlen geven de warmtestraling weer.