Hosted by RKL Media

 SPB Afbouw © 2011-2012

Disclaimer

Contact

Adres

Klik hier voor onze

acties

024 - 677 63 26

Info & bestellingen

Bezoek hier onze showroom

Kent u dat probleem: u wilt voortdurend uw spullen bij de hand hebben maar toch uit het zicht hebben. Of het nu gaat om persoonlijke herinneringen, kleding voor dagelijks gebruik of kantoorartikelen. En de kast moet ook een stijlvolle uitstraling hebben die bij uw interieur past.

 

Er zijn verschillende oplossingen mogelijk, wij leveren en monteren alle soorten inbouwkasten en inloopkasten van de gerenommeerde merken Obimex, Pinchetti & Van Caem en Indoor products. De verschillende kastsystemen en interieurs bieden de perfecte bergplek. Alle gebruikte materialen zijn duurzaam en onderhoudsarm. De indelingsmogelijkheden zijn zeer doordacht zodat u nooit meer hoeft te zoeken naar uw spullen. De hoeveelheid bergruimte biedt meteen de rust van een opgeruimd gevoel. U zult versteld staan van de hoeveelheid spullen die u kwijt kunt op een relatief klein oppervlak.

 

Hout leeft en het is warm. De nerven in de houtstructuur zijn rustgevend en spannend tegelijk. Ieder dessin zorgt voor een geheel eigen sfeer en uitstraling. Praktisch en mooi gaan dus heel goed samen.

 

 

Kasten

 

024 - 677 63 26

Info & bestellingen

MODULAIR OP TE BOUWEN & INDIVIDUEEL TE COMBINEREN