SPB Afbouw B.V. | Zonnebloemveld 3A | 6641 TA Beuningen | Tel. 024-6776326 Mobiel 0651179318 | email: info@spb-afbouw.nl

Hosted by rkl Media

 SPB Afbouw © 2011

Disclaimer

Contact

Adres

Klik hier voor onze

acties

024 - 677 63 26

Info & bestellingen

Bezoek hier onze showroom

Luxalon heeft het 300L paneel toegevoegd aan de collectie gesloten plafonds. Dit plafond is 300 mm breed en lijkt hiermee lijkt qua doorsnede op het product Luxalon 300C. Het grote verschil is echter de recht omgezette zijkanten, die strak tegen het volgende paneel aanliggen en waarmee een zeer smal lijnenpatroon in het plafond wordt gecreeerd. Daarmee sluit de Luxalon 300L goed aan bij de trend van vlakke en strakke plafonds die momenteel in de markt merkbaar is. Het resultaat mag gezien worden: een prachtig plafond met een subtiel lijnenspel, wat optimaal aansluit bij de huidge woontrend van grote vlakken.


In de gesloten plafonds kunnen op eenvoudige wijze verschillende accessoires, zoals verlichting, worden ingebouwd. Daarnaast zijn alle panelen afzonderlijk demontabel. Zo blijft het plafond altijd en op elke willekeurige plaats toegankelijk.

 

Het Luxalon® 300L-paneel kan zowel binnen als buiten worden toegepast. De maximaal leverbare lengte van ruim zes meter verlaagt het aantal stuiknaden in het plafond drastisch. De panelen zijn gemaakt uit licht, sterk, recyclebaar aluminium of staal met een tweelaagse polyesterafwerking. Doordat er geen stof wordt vastgehouden, zijn de panelen eenvoudig te reinigen en geschikt voor toepassingen in omgevingen waar hygiene belangrijk is.

 

 

 

Luxalon 300L paneel

 

Specialist in

plafonds van

024 - 677 63 26

Info & bestellingen