SPB Afbouw B.V. | Zonnebloemveld 3A | 6641 TA Beuningen | Tel. 024-6776326 Mobiel 0651179318 | email: info@spb-afbouw.nl

Hosted by rkl Media

 SPB Afbouw © 2011

Disclaimer

Contact

Adres

Klik hier voor onze

acties

024 - 677 63 26

Info & bestellingen

Bezoek hier onze showroom

Luxalon plafonds

 

Specialist in

plafonds van

Kleurgebruik speelt een belangrijke rol bij het creeeren van de juiste sfeer in een ruimte. Het plafond is het grootste onafgebroken vlak in een ruimte en daarmee heel bepalend voor de juiste sfeer. Het Luxalon plafond is hiermee een uniek interieurinstrument. Door bovendien kleur te combineren met verlagingen in het plafond, een diagonale legrichting van de lamellen, kleuraccenten van enkele panelen of het hele vlak in een specifieke kleur, is het mogelijk om met een Luxalon plafond de juiste sfeer te creeeren.

De Luxalon kleurencollectie bestaat uit vier kleurgroepen, Albia, Cognac, Fuchsia en Topas/Aqua. In deze kleurgroepen zijn diverse finishes te vinden, zoals: hoogglans, metallic, "super mat", "stuco" en spiegelkleuren. Uiteraard sluit een aantal kleuren exact aan op bestaande kleurstijlen voor met name de badkamer interieurs.
De ruimtelijke werking van plafond panelen in combinatie met geïntegreerde verlichting geeft de ruimte een totaal ander aanzien. Een Luxalon® plafond kan heel eenvoudig en direct onder bestaande plafonds gemonteerd worden. Zo kunnen op eenvoudige wijze verschillende installaties, zoals verlichting, geluidsapparatuur of de alarminstallatie worden ingebouwd. Ook aanwezige leidingen en beschadigingen worden zo aan het oog onttrokken, wat het plafond ook geschikt maar voor renovatieprojecten. Bovendien zijn de Luxalon lamellen eenvoudig te demonteren, zodat bouwplafond en leidingen bereikbaar blijven.

024 - 677 63 26

Info & bestellingen

Behalve duurzaam is een Luxalon® plafond ook bijzonder stijlvol. De Luxalon® plafondcollectie is leverbaar in 55 kleuren en diverse lameltypes, zodat er voor elke sfeer een passend plafond is te ontwerpen. Vraag in de showroom naar de stalen en on vrijblijvende advies.

 

 

Luxalon aluminium plafond  >>>

Luxalon 300 L paneel  >>>

Luxalon sterrenhemel  >>>