SPB Afbouw B.V. | Zonnebloemveld 3A | 6641 TA Beuningen | Tel. 024-6776326 Mobiel 0651179318 | email: info@spb-afbouw.nl

Hosted by rkl Media

 SPB Afbouw © 2011

Disclaimer

Contact

Adres

Klik hier voor onze

acties

024 - 677 63 26

Info & bestellingen

Bezoek hier onze showroom

De particuliere oplossing

Wij bieden u graag de persoonlijke oplossing voor uw wooncomfort met onze plafonds, vloeren en wanden. In uw eigen sfeer en stijl, voor een heerlijk thuisgevoel. Van eenvoudig tot modern design. Van klassiek en rustiek tot industrieel. Voor iedere ruimte is een passende oplossing te vinden. Of het nu een woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken of toilet is. Iedere ruimte heeft zijn karakteristieke eigenschappen en stelt zijn eigen eisen aan het gebruik. Zelfs een bedrijfs-, kantoor- of winkelruimte aan huis is mogelijk. Zie hiervoor onze Zakelijke oplossing.

 

Overweegt u een complete renovatie of verbouwing? Ook dat is bij ons mogelijk. Door een afgewogen keuze van plafonds, wanden en vloeren kunnen alle individuele ruimten met elkaar verbonden worden tot een vloeiend totaalconcept, waarbij iedere ruimte toch zijn eigen karakter behoudt. Compleet met afwerking van inbouw- en inloopkasten en geïntegreerde verlichting. Zo creërt u de perfecte basis voor de inrichting van uw huis. Bekijk ook eens de speciale accessoires in ons assortiment. Kortom, een compleet wooncomfort begint met een plafond, vloer en wand!

En niet te vergeten, een mooie afwerking draagt bij aan een hogere (verkoop)waarde van uw woning. Zeker in deze tijd is dat een belangrijke overweging. Wij informeren u graag persoonlijk verder. Omdat er vaak meer bij komt kijken dan u denkt. Dat is onze service op maat!

 

 

 

De persoonlijke oplossing voor:

 

Woonkamer

Slaapkamer

Badkamer

Keuken

Toilet

 

 

Verlichting
Plafonds
Plafonds
Plafonds
Plafonds
Offerte particulier

Offerte

Klik hier voor uw offerte op maat

Gegarandeerd binnen 24 uur !