SPB Afbouw B.V. | Zonnebloemveld 3A | 6641 TA Beuningen | Tel. 024-6776326 Mobiel 0651179318 | email: info@spb-afbouw.nl

Hosted by rkl Media

 SPB Afbouw © 2011

Disclaimer

Contact

Adres

Klik hier voor onze

acties

024 - 677 63 26

Info & bestellingen

Bezoek hier onze showroom

De sfeer in huis wordt op het eerste gezicht bepaald door de inrichting. Het plafond wordt vaak over het hoofd gezien. Volkomen ten onrechte! Want juist het plafond kan een ongekend beeld¬bepalend effect hebben op het totale interieur.

 

Panelen plafonds, lamellen plafonds, systeem plafonds, gips-platen plafonds met stucwerk, alles is mogelijk.

Lamellen plafonds zijn verkrijgbaar als gesloten plafond en bovendien ook als open plafond met voegen. De materialen die SPB Afbouw B.V. gebruikt en verkoopt zijn hoogwaardig, onderhouds- vriendelijk en verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en maten. Als Luxalon Selectdealer staan wij garant voor de beste oplossing.

 

Oude beschadigde plafonds, leidingen, buizen en bedradingen kunnen eenvoudig weg worden gewerkt. Daarom zijn Luxalon® plafonds o.a. ideaal bij de renovatie van oude huizen. Het is ook geen probleem om een plafond onder een schuine kap te monteren. De lamellen zijn eenvoudig te de-monteren zodat het bovenliggende bouwplafond met de leidingen bereikbaar blijven.  

 

 

 

 

Specialist in

plafonds van

Plafonds

 

Wij leveren een uitgebreid assortiment van materialen van verschillende topmerken die ieder hun eigen specifieke eigenschappen hebben. Zoals Luxalon, Rockfon, EuroCoustic, Ecophon en Armstrong. Zo bent u ervan verzekerd dat u de beste keus kunt maken die bij u past. Dat is wel zo prettig. Uiteraard met persoonlijk advies van de vakman. Dat is onze service op maat!
Armstrong plafonds
Ecophon plafonds
Eurocoustic plafonds
Rockfon plafonds

Wij leveren en monteren producten van:

Tip: aluminium is op dit moment een populaire kleur, bijvoorbeeld voor de keuken met apparatuur in dezelfde RVS tinten
Luxalon plafonds