SPB Afbouw B.V. | Zonnebloemveld 3A | 6641 TA Beuningen | Tel. 024-6776326 Mobiel 0651179318 | email: info@spb-afbouw.nl

Hosted by rkl Media

 SPB Afbouw © 2011

Disclaimer

Contact

Adres

Klik hier voor onze

acties

024 - 677 63 26

Info & bestellingen

Bezoek hier onze showroom

Rockfon richt zich vooral op de utiliteitsbouw, met name kantoren.

Rockfon (zacht mineraal) systeem-plafonds bestaan uit een steenwol basis, voorzien van een akoestisch open vlies. Behalve de geluidsabsorberende eigenschappen, voldoen de panelen aan strenge normen voor brandwerendheid. Daarnaast zijn de panelen vochtbestendig en blijven ook bij een zeer hoge luchtvochtigheid vormvast.

 

De Rockfon Ligna is een akoestisch plafondpaneel met houtstructuur. Voor deze plafondpanelen hoeft geen boom te sneuvelen, want de houtnerf op het vlies van het paneel is aangebracht met een druktechniek. De plafondpanelen stralen warmte, comfort en rust uit in kantoor, hotel, cafe of restaurant. Ligna houtpanelen zijn met een shadowline kantafwerking verkrijgbaar in drie varianten; classic, beuken en gestoomd beuken.

 

Rockfon panelen komen het beste tot hun recht in combinatie met aluminium profielen of profielen in een bijpassende kleur.

 

Rockfon’s witte plafondpanelen hebben een lichtreflectie van 85-86%. Bovendien voorzien Rockfon plafondpanelen in een volledige lichtdiffusie binnen het volledige spectrum van 420 tot 780 nm, opdat schijnende spots het oog niet verstoren.

Gestructureerde oppervlakken zoals Sonar scoren over het algemeen beter dan gladde oppervlakken.

Bovendien hebben Rockfon plafondpanelen een homogeen oppervlak zonder zichtbare gaten of perforaties.

 

024 - 677 63 26

Info & bestellingen

Rockfon plafonds