SPB Afbouw B.V. | Zonnebloemveld 3A | 6641 TA Beuningen | Tel. 024-6776326 Mobiel 0651179318 | email: info@spb-afbouw.nl

Hosted by rkl Media

 SPB Afbouw © 2011

Disclaimer

Contact

Adres

Klik hier voor onze

acties

024 - 677 63 26

Info & bestellingen

Bezoek hier onze showroom

024 - 677 63 26

Info & bestellingen

Wanden zijn medebepalend voor een fraaie sfeer in uw ruimte. Maar ook voor de functionele inrichting zijn ze belangrijk. Een grotere ruimte kan fysiek worden opgedeeld in meerdere kleinere ruimten waardoor het individuele karakter en eigenschappen beter kunnen worden afgestemd op hun gebruiksdoel. Kantoorunits, fabrieksunits, slaapkamer of keuken kunnen zo de specifieke inrichting krijgen die ze nodig hebben, zoals bijvoorbeeld geluidsisolerend, hygienisch,  zakelijk, romantisch of neutraal.

 

In combinatie met een mooi afgewerkt plafond en verlichting kunt u zo een compleet plaatje creëren. Van traditioneel tot Wall2Wall gebogen naadloze glaswanden.

 

SPB Afbouw heeft voor elke wens de kennis en het vakmanschap in huis voor de ideale oplossing. Aan persoonlijk contact met de klant hechten wij bijzondere waarde. Het advies is dan ook altijd op maat gesneden. Dat is onze service!  

 

 

 

 

Wanden

 

Specialist in

systeemwanden van

Diverse paneelstructuren mogelijk, o.a. :

 

Stucwerk

Leer

Houtnerf

Metallic