SPB Afbouw B.V. | Zonnebloemveld 3A | 6641 TA Beuningen | Tel. 024-6776326 Mobiel 0651179318 | email: info@spb-afbouw.nl

Hosted by rkl Media

 SPB Afbouw © 2011

Disclaimer

Contact

Adres

Klik hier voor onze

acties

024 - 677 63 26

Info & bestellingen

Bezoek hier onze showroom

Als doe-het-zelf-er kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van alle kwaliteitsmaterialen. Plafondplaten, kasten, inbouw verlichting, vloeren, wandplaten, vrijwel alles is leverbaar. In onze webshop kunt u online alle materialen bestellen. Binnenkort openen wij de officiele webshop met alle producten uit ons assortiment keurig voor u op een rij gezet.

 

Bij de keuze van uw plafond, vloer en wand kunt u profiteren van ons jarenlange vakmanschap. Desgewenst kunnen wij u voorzien van een op maat gesneden vrijblijvend advies. Omdat wij weten dat u als handige klusser toch ook wel eens behoefte heeft aan een second opinion of een tegen een onverwacht probleem aanloopt. Dat is onze extra service op maat !

 

De levertijd stemmen wij in overleg met u af op de doorlooptijd van uw project, dus precies op tijd, nooit te vroeg en nooit te laat. Desgewenst leveren wij de materialen bij u aan huis of op de bouwlocatie af. Ook dat is onze service op maat !

Welkom in onze doe-het-zelf webshop

Plafonds
Verlichting
Plafonds
Plafonds
Plafonds

024 - 677 63 26

Info & bestellingen

Klik hier voor uw offerte op maat

Gegarandeerd binnen 24 uur !

Offerte particulier

Bestel formulier